Висока оценка за Деси Слава и “Вторник беше”

Висока оценка за Деси Слава и “Вторник беше”

Дългоочакваният нов клип на Деси Слава е факт. Само за уикенда “Вторник беше” беше прегледан близо 600 000 пъти в официалния канал PlanetaOfficial, а меломаните затрупаха певицата с положителни коментари и лайкове.

“Едно голямо браво на Деси Слава и целия екип, работил по създаване на музика, текст, аранжимент и клип на “Вторник беше”! За пореден път показвате класа, стил и уважение към нас, публиката!”, “Когато след първата минута от песента знаеш на 100%, че песента ще е мега хит.”, “Удари ме в емоциите, много красива мелодия.”, “Слушайки тази песен, човек изживява отново частица от съдбата си.”, “Деси Слава просто си остава Деси Слава! Такива проекти се изискват от изпълнител от нейния ранг – всичко е изпипано до най-малкия детайл. Успех, Деско, уникален проект!”


Зад реализацията на “Вторник беше” стои екип от професионалисти. Музиката и аранжиментът са на Даниел Ганев, автор на докосващия текст е поетесата Мариета Ангелова. Режисьор и сценарист на клипа е Виктор Антонов, а кадрите са заснети от оператора Радослав Гочев. За визията на Деси Слава се погрижиха Кристиан Пижов /стил/, Чавдар Василев – Чочо /коса/ и Никола Иванов /грим/. По време на снимките на видеото певицата позира и за ексклузивна фотосесия пред Виктория Сиракова.

снимки: Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ