“Viva la noche/ Катакомба“ от Галин за старта на клубния живот у нас

“Viva la noche/ Катакомба“ от Галин за старта на клубния живот у нас
Слушай в Стрийминг Платформите

Още в първите дни, в които клубовете отвориха врати, Галин реши да поднесе музикален подарък за феновете си. Това е новия му видеоклип “Viva la noche/ Катакомба“, който получи премиера в PlanetaOfficial на 4 май. Сингълът определено се открои, защото показва Галин доста различен, но както винаги – атрактивен и завладяващ.

“Представям ви новият си проект “Viva La Noche”! Проект, който е много специален за мен, в който вложихме много труд и старание! Искам да благодаря на всички хора замесени в него..! Благодаря на продуцентите ми от “Пайнер мюзик“! И не на последно място благодаря на всички вас, които вече 10 години стоите зад гърба ми, давате ми сила и слушате моята музика!“, сподели с премиерата на лентата певецът.


Екипът, който стои зад “Viva la noche/ Катакомба“ е доста сериозен – музиката е на Галин, Павел Казаков и Георги Вълков, аранжиментът на Павел Казаков, а текстът е написан от Георги Вълков. За видеореализацията се погрижиха Виктор Антонов /режисьор и сценарист/ и Радослав Гочев /оператор/. Пъстротата в клипа допълват невероятните таньори от балет Fame и шоуто от Drag queens на Дженифър Бенедикшън, DJ Теди Джорджо, превъплътил се в ролята на Дявола и Тери Свечева – в тази на Ангела. Стилът е поверен на Кристиян Пижов, косите – на Ивайло Колев и Евелина Ковачева, а гримът е на Микеле.

Веднага след появата на клипа меломаните побързаха да споделят мнение и оценки, а по всичко личи, че Галин отново е успял да ги впечатли:

“Много яка и избухваща песен, ще е хита на лятото“, “Брутален клип, а текста е ТОП!“, “Ей, това си личи, че е проект, който дълго време се прави и мисли. Качество на много високо ниво!“, Хит! Различно, модерно и в същото време комерсиално! Видео - 10 точки!“, четем в коментарите на абонатите в PlanetaOfficial.

 

КАТЕГОРИИ