“Вселена” ни представиха Ани Хоанг и Теодор

“Вселена” ни представиха Ани Хоанг и Теодор

Часове преди да настъпи астрономическата пролет Ани Хоанг и младия й колега Теодор представиха дуетната си песен и видеоклип “Вселена”. В официалния YouTube канал на “Пайнер” – PlanetaOfficial бе насрочена премиера, а певицата лично общува с феновете повече от два часа. За първи път български изпълнител се включва в онлайн чат със свои почитатели в този канал. Желаещите да си общуват с Ани Хоанг се оказаха доста, а тя обърна персонално внимание на всеки от тях. Разговорът беше насочен предимно към появата на “Вселена”, а Ани Хоанг остана на линия и след официалната премиера на клипа, за да види първите реакции на своите почитатели към новия проект.
2
Много въпроси бяха отправени към Ани Хоанг, на които тя отговори и така събуди още повече интереса на меломаните към песента и видеотото.

“Моля тишина, имам новина - Ани Хоанг идва с хит – възкликнаха почитателите на певицата, а тя ги попита дали искат при всяка нейна премиера да има този пряк диалог помежду им. - Да, много е интересно… Супер… Кажи кога е следващата премиера и сме тук”, бе техният отговор.

“Вселена” е написана от Орлин Златков и Денислав Петров, а режисьор на клипа е Людмил Иларионов – Люси. Тези, които искат да научат и текста на песента, могат да го намерят в описанието на “Вселена” в PlanetaOfficial, а ако следите инстаграм профила на Ани Хоанг – @anihoang, ще разберете и какво предизвикателство отправя към всички тя и какви награди може да спечелите.

КАТЕГОРИИ