Втора музикална изненада от Мария

Втора музикална изненада от Мария

В края на декември Мария зарадва своите почитатели с видеоклипа “Моето момче”, а през януари поднася своята втора музикална изненада. Нейното заглавие е “Да ме гали”, а мелодията е доста темпераментна. В лентата виждаме една нова Мария – с променена прическа и много секси визия. Ритмите карат феновете да танцуват, а певицата не ги оставя безразлични. Новия клип се появява само няколко дни след рождения ден на звездата на телевизия “Планета” и най-вероятно целта й е била да поздрави феновете за личния си празник.

“Като за последно на 36”, написа Мария в деня на снимките на видеото на “Да ме гали”, с което запечата завинаги началото на своята 37-годишнина.


Изпълнителката е много щастлива и окрилена от любов, и това става ясно от нейно интервю за водещ телевизионен канал. В него тя обяви, че от седем месеца има човек до себе:

“Когато духах свещичката на тортата, си пожелах да бъдем здрави, да бъдем заедно, а на Йордановден, когато се отвори небето, си пожелах моя любим мъж да остане завинаги с мен. Аз винаги съм държала на тези неща – споделя Мария и продължава – В този случай мога да запазя неговата самоличност в тайна и се радвам, че мога да си го позволя, защото това е нашето пространство и не е нужно всеки да влиза в него и да излиза, така че – крия си го. Пожелавам си той да бъде до мен, аз до него и любовта ни да бъде вечна. Аз вярвам в тези неща и това е причината, поради която не съм спирала да търся любовта.”

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ