Втора победа за “Купих ти сърце“ в Планета Топ 20

Втора победа за “Купих ти сърце“ в Планета Топ 20

За втори пореден месец дуета “Купих ти сърце“ на Емануела и Джордан печели най-висок зрителски вот в класацията “Планета Топ 20“. Един от тоталните летни хитове продължава да владее сърцата на меломаните и през септември, а това е поредно доказателство, че съберат ли се Емануела и Джордан резултатът е повече от успешен.

След тях се нарежда още един проект, заслужил вниманието на публиката този месец - “Просяци“ на Анелия. Трети са Галена и Цветелина Янева с “Маракеш“, а място по-нагоре откриваме Ваня с “Богиня“, която се изкачва с една позиция в сравнение с месец август.

Новият проект на Яница - “Въртележката“ отбеляза 1 500 000 преглеждания за две седмици и няма как този интерес да не е отразен в “Планета Топ 20“, където песента заема 5 място. Този месец Емануела присъства в челната десятка и с “Пожелавам ти“, класирала се на 6 позиция. Песента “Хулиган“ на Джена е седма в класацията, а “112“ на Галин е осма.

Теди Александрова и Мария с “Цяло лято“ и “Не я познавам тая жена“ откриваме съответно на 9 и 10 място, а цялата класация “Планета Топ 20“ за септември може да гледате в официалния канал на телевизия “Планета“ в YouTube – PlanetaTV Official.

КАТЕГОРИИ