Втора сватба по “Канарски”

Втора сватба по “Канарски”

Големият син на ръководителя на орк. “Канарите“, Атанас Стоев – старши, Стоян Стоев, който е и барабанист на оркестъра, най-тържествено предложи брак на своята дългогодишна любима жена, Малина. Двамата са от град Чирпан и се познават още от деца, а когато Съдбата е решила, рано или късно две сърца, които истински се обичат, се събират.

Стоян Стоев решава да изненада Малина и кани гости на лятно парти в бащината си къща, без да издава истинската причина за събирането. Като сърдечен човек и купонджия, който винаги създава настроение на сцената, музикантът и този път не изневерява на себе си – поканил е оркестър и много колеги музиканти, с които да сподели вълнуващия момент, а празнична украса създава още по-голямо настроение на близо 70-те гости на събитието. По нестандартен и много емоционален начин, Стоян засвидетелства любовта си към Малина - в разгара на вечерта, той грабва микрофона и благодари на гостите, че са уважили поканата и пред тях иска да обяви официално, желанието си да предложи на Малина годежен пръстен.

Този негов жест предизвиква огромно вълнение и сълзи в очите на любимата жена, която веднага отговаря със своето щастливо и категорично “Да“ на предложението. Специално за целта, на тържеството е поканен и свещеник, който прави водосвет и дава благословия на младоженците. На празника присъства цялата фамилия Стоеви – свекъра Атанас Стоев и свекървата Надя Стоева, Джена и Атанас Стоев – младши, които веднага след вълнуващото предложение, заемат сцената и заедно с колегите от оркестър “Канарите“, под звуците на любими песни и хора, обединяват всички на голямо канарско хоро.

До края на вечерта музикантите забавляват присъстващите с хубава българска музика, а с хепи енд в полунощ завършва и тази сватба по “Канарски”. Фамилия Стоеви посрещат Лято 2021 с усмивка и щастливи емоции, като си пожелават още незабравими дни, изпълнени с много музика и хубави срещи.

Снимки: Studio562, личен архив

 

КАТЕГОРИИ