Втори месец Фики на върха в “Планета Топ 20“

Втори месец Фики на върха в “Планета Топ 20“

След успеха и лидерската позиция през февруари за “Аз измръзнах“ на Фики, песента отново е начело на класацията “Планета Топ 20“ и през месец март. Меломаните и DJ в клубовете продължават да предпочитат сингъла в своите плейлисти, а в PlanetaOfficial видеоклипът също запазва водещо място с 3 244 530 преглеждания за изминалия месец.

Веднага след Фики, на 2 позиция е другият предпочитан проект - “Зоопарк“ на Анелия с гледаемост от 2 966 882. Преслава си запазва 3-то място с “Обратно в играта“, а на 4 позиция е Теди Александрова с баладата “Влюбена“. И двата проекта се радват на над 2 милиона гледания в YouTube.

Най-новото предложение на Галин ft. Adnan Beats & Dessita – Texas Place откриваме под номер 5 в “Планета Топ 20“ за месец март 2018 година. Емануела е шеста с “Нотариално заверен“, а Джена - седма с “Диагноза – Ти“.
Дуетът на Ваня с DJ Дамян “Искам си теб“ този месец заема 8 място, а девето е за Кали и “Пионката“. Челната десятка за месец март завършва категоричния хит на Райна - “Зле те чувам“.

КАТЕГОРИИ