Взривоопасна колаборация между Ивета и Майло

Взривоопасна колаборация между Ивета и Майло
Слушай в Стрийминг Платформите

Уикендът посрещнахме с новата дуетна песен на Ивета и Майло “Да не ме боли”. Почитателите на поп-фолка я посрещнаха с адмирации и побързаха да засвидетелстват интереса си към нея.

“Уау. Не очаквах такъв хит. Ивета е много красива. Невероятни сте “Пайнер”… Песента е брутално яка. Много добро изпълнение. Клипа е свеж, визиите също. Има хитов заряд. Браво и на двамата… Maylo, изключително обещаващ дебют, жесток глас и излъчване! Ивета невероятна както винаги… От първото слушане ме грабна, успех на проекта… Взривоопасна колаборация и реализация – поздравления!”

2
“Да не ме боли” е по музика на Йоан Николаев-El Padr3 и Майло, текстът е на Николай Гурманов, а аранжимента – на Андреан Стефанов – Андро. Режисьор на видеоклипа е Иван Димитров – Torex.

“Обичам тази песен! Заслужаваше си дългото чакане. Благодаря на всички замесени, без Вас нямаше този проект да е същия! Дълго време отлежа, но си струваше… Благодаря на моята дуетна половинка Майло и се радвам, че съм част от неговия дебют!”, написа Ивета в социалните мрежи.

КАТЕГОРИИ