Уикенд в Родопите за Ави Бенеди

Уикенд в Родопите за Ави Бенеди

Дни преди премиерата на новия си клип Ави Бенеди отдели време за едно незабравимо мини пътешествие в Родопите. Певецът разкри, че е страшно зареден от величествената природа и една неочаквана среща със свои колеги. Целта на пътешествието са Пампорово и Снежанка, където ски сезона властва и радва изкушените от зимните спортове. В програмата е предвидено и посещение на няколко пещери в района и други местни забележителности, но по пътя се оказва, че всичко е блокирано заради голям празник в Широка лъка.

Любопитството отвежда изпълнителя на градския площад, където звучи народна музика и се вият кръшни български хора. За негова приятна изненада се оказва, че специални гости на празника са виртуозните музиканти и солисти от “Виевска Фолк Група”. Една случайна среща, която превръща деня му в истински празник, зареден с много положителни емоции.

В момента Ави Бенеди е в трескава подготовка на промоцията на новия си клип, която ще се състои в изискан ресторант в столицата на 7 март. Лентата “La Vida Amiga” ще бъде достъпна за последователите на официалния канал на изпълнителя в You Tube в 20.00 часа същата вечер, а официалната премиера в Planeta Official е на 8 март в 10.00 часа като специален поздрав за всички дами.

КАТЕГОРИИ