“Я се успокой“ събра Емануела и Илиян

“Я се успокой“ събра Емануела и Илиян

“Я се успокой“ е заглавието на песента, която събра в дует Емануела и Илиян, а от вчера меломаните вече могат да се насладят на видеоклипа в PlanetaOfficial в YouTube. В лентата, реализирана от режисьора Людмил Иларионов – Люси, се пренасяме на шахматното поле, където музикалната история е разказана от звездите на “Пайнер“, а атрактивни балерини им партнират. Участниците влизат в ролята на фигури от древната игра, а на Емануела е отредена ролята на бялата царица.

В този проект Илиян набляга на рапирането, а Емануела отново е истинска изкусителка, която разгорещява емоциите и със своите умения на пилон, които демонстрира. Много провокация носи и текста на парчето, написан от Анастасия Мавродиева, а автор на музиката и аранжиментът е Даниел Ганев.

Феновете на двамата изпълнители не останаха безразлични към първото съвместно предложение на Емануела и Илиян, а коментарите им са красноречиви:

“Песента е 6+! Ще гърми яко по дискотеките!“, “Браво, супер се е получило. Песента си е доста зарибяваща, а за визията на Емануела да не говорим, Кралица!“, “Брутален хит ще стане!“, “Хитачката на лятото!“, “Уникална песен!“

 

КАТЕГОРИИ