Яница и Биляниш отново в отлична комбинация

Яница и Биляниш отново в отлична комбинация

Яница и Биляниш за пореден път показват, че заедно могат да впечатляват. Всяка от тях е звезда, която блести със собствена светлина, но когато се съберат заедно, става нещо експлозивно. Вторият дует на двете певици е със заглавие “Сипвай” и направи своята премиера в началото на уикенда. Музиката на песента е на румънския композитор Necsoiu Florin, текстът е написан от Биляниш и Андреан Стефанов – Андро, а за аранжиментът заслуга има Даниел Ганев. Режисьор на видеоклипа е Иван Димитров – Torex, а той вече се излъчва в рубриката “HOT” на телевизия “Планета” и Planeta 4K.
2

“Добре дошли в моя YouTube канал! С Биляниш ви подаряваме втория ни дует. Горе всички чаши и много да гърмите на “Сипвай”!”, написа Яница, представяйки новия музикален проект.

Феновете на поп-фолка също побързаха да изкажат своето мнение за песента, видеоклипа и за участието на Яница и Биляниш в “Сипвай”:

“Любимите ми певици на едно място! Вие сте великолепни!... Яница, Биляниш - Уникални сте, хора.  С нетърпение чакаме песента в дискотеките… От всички версии на песента, тази е най-добрата и със сигурност ще придобие най-голяма популярност. Поздравления за страхотното парче!.. Велик дует! Отново яко гърмеж! Обожавам ви! Класа сте!... Заклет фен съм на Яница и Биляниш, защото са брутални кралици…”

КАТЕГОРИИ