Яница и Милко Калайджиев в очакване на рождените си дни

Яница и Милко Калайджиев в очакване на рождените си дни

Всяка година с началото на есента повод за празнуване имат двама обичани и популярни изпълнители – Яница и Милко Калайджиев. Звездите на музикална компания “Пайнер” отбелязват своите рождени дни съответно – Яница на 22 септември и Милко Калайджиев – на 23 септември.
Яница посреща своя личен празник щастлива от любовта на първородния си син Преслав и от обичта на почитателите. През 2023 година тя успя да ни зарадва с няколко хубави мелодии, които бързо се наложиха като любими на зрителите на телевизия “Планета”. За празника на влюбените певицата представи “Купидон”, а веднага след Гергьовден – “Празник на любовта”, част от фолклорната програма “Празник в “Приказките” 2023”. “Дръж се” е най-новото заглавие в дискографията на Яница, с което тя атакува Лято 2023.

През 2023 година Милко Калайджиев заложи на дуетните песни. Заедно с Димана той ни представи лиричната “Време само за любов”, която зрителите оцениха много високо. След това дойде и дуетът му с атрактивната Алексса – “Един живот и след това”. Лятото за него бе наситено с много клубни ангажименти, а очакванията към есента са за нови срещи с феновете.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” желаят на Яница и Милко Калайджиев здраве, творчески подем и нека радват почитателите с повече хубави песни!

КАТЕГОРИИ