Яница: Искам да надграждам

Яница: Искам да надграждам

След успешната и продуктивна 2017 година, Яница си пожелава тази година да й донесе още повече успехи, срещи с феновете и повече възможности за интересни проекти.

“Искам да надграждам – и по отношение на песните, и на клиповете. Старая се и давам много енергия, и се радвам че ми се получават нещата.  Когато човек вярва и уважава себе си – тогава ти се получават нещата и жънеш успех“, категорична е Яница.

Певицата признава, че е доволна от приема на най-новата си песен - “Главната“. Заедно с дуетната си половинка Кристиана и с целия екип са се постарали да предложат нещо интересно и да изненадат зрителите, защото вярва, че рецептата за успех е да бъдеш различен всеки път. Затова този път са разнообразили и в музикално отношение чрез добавянето не на типичните вокали за жанра, а на руски вокали, които придават различен характер и звучност на песента.
Яница разкрива, че вече е стартирала работа по предстоящ проект, но засега той е в начален стадий. Все пак издава, че има много хубав текст, хубаво демо, което скоро ще запише. Вече започва да обмисля и видеоклипа, с който ще бъде представена песента.
В разговора се засяга и темата за социалната ангажираност на изпълнителите, а повод е дискусията около Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие. Яница признава, че самата тя няма категорично мнение по този въпрос, но пък смята, че в никакъв случай не трябва да се пренебрегва сериозността на тема като насилието над жените и децата.

“Бих подкрепила подобна кауза и бих направила такъв проект, защото е хубаво да се говори за тези неща, да се вземат необходимите мерки и самите ние, като общество, да си помогнем“.

КАТЕГОРИИ