Яница: Любовта и добротата никога не са напразни

Яница: Любовта и добротата никога не са напразни

Като един от най-харесваните и успешни изпълнители на музикална компания “Пайнер“, Яница се радва на многобройни срещи с публиката. Певицата не крие, че клубните изяви, както и концертите в различни градове, са повод за много приятни емоции и често са вдъхновение за нея. Именно любовта на феновете провокира изпълнителката да отправи едно откровено и много истинско послание:

“Любовта и добротата никога не са напразни, защото те благославят този, който ги получава и онзи, който ги дава“.


Тези думи веднага се превърнаха в повод почитателите на певицата да изразят обичта и подкрепата си към нея и в социалната мрежа Instagram. Всички те са единодушни в желанието си съвсем скоро Яница да ги изненада с нов хитов проект. Смело можем да кажем, че актуалното заглавие на звездата - “Въртележката“ се превърна в тотален хит. Парчето се появи през есента на 2018 и до днес е предпочитано заглавие от DJ-те у нас. В стрийминг платформите “Въртележката“ държи челни позиции вече месеци наред, както и в официалната зрителска хит класация - “Планета Топ 20“.

Хубавата новина за всички фенове на Яница е, че и този уикенд предстоят нови горещи срещи с нея. Тази вечер изпълнителката ще гостува на публиката в Пазарджик, а парти с нея ще има и утре вечер – в “Планета Пайнер Клуб“ в Стара Загора.

 

КАТЕГОРИИ