Яница атакува летните партита и класации с “Грешната”

Яница атакува летните партита и класации с “Грешната”

Новият музикален проект на Яница, на който тя залага да бъде предложението й за хит на лятото, е озаглавен “Грешната”. Видеоклипът вече получи своята премиера в eфира на телевизия “Планета” и в Planeta Official в Youtube, като само за уикенд регистрира близо 200 000 преглеждания от потребителите на най-популярния портал за видеосподеляне.
Яница признава, че е изключително щастлива от добрия прием на сингъла и вярва, че той ще се наложи като един от предпочитаните хитове в следващите месеци. Певицата е благодарна и на своята колежка Анелия, която с радост е приела да участва в “Грешната” и допринася за оригиналното звучене на песента.
Видеоклипът допълва въздействието на парчето, залагайки на свежи морски кадри и много настроение, които бяха реализирани в луксозен курорт край морския бряг от екипа на режисьора Йордан Петков. Специално участие в лентата взема и плеймейтката и модел Мари Вачева, която е близка приятелка на звездата на “Пайнер”. По време на снимките на “Грешната” Яница засне и фотосесия в фотографа Георги Малев, която съвсем скоро ще бъде представена в официалната страница на телевизия “Планета” – www.planeta.tv

КАТЕГОРИИ