Яница и АРТи са новият горещ дует на “Пайнер“

Яница и АРТи са новият горещ дует на “Пайнер“

Яница и АРТи са най-новата звездна колаборация тази зима. Много скоро първият им дует ще получи официална премиера в PlanetaOfficial в YouTube, а дотогава изпълнителите с интерес следят какви са очакванията на публиката за него. Припомняме Ви, че преди месец АРТи сподели, че прави съвместен проект със своя колежка от “Пайнер“, но само преди часове той издаде не само името й, но и заглавието на песента - Boom Dale.

“Салюют, хораа! За мен е удоволствие, официално да ви споделя за дуета ни с Яница. И за двама ни беше голямо предизвикателство. Вложихме страшно много енергия и любов в този проект и сме сигурни, че ще го усетите. Можете да очаквате песента мнооого скоро“, написа певецът в своите профили в социалната мрежа под кадър от предстоящото видео.

Новината веднага активизира меломаните, които споделиха, че нямат търпение да видят новия дует.

“Моите очаквания са, че парчето ви ще е избухващо“, “От теб какво да се очаква освен хубава музика и визия“, “Както вън е студено и температурите са ниски, така вашият хит ще ни загрее и ще повдигне градуса“, “Ще е топ, разбира се. Пожелавам ви успех!“.

Почитателите на АРТи и Яница не крият надеждата си да видят първият им съвместен проект до края на 2018-та, а защо не и като подарък за предстоящите празници.

КАТЕГОРИИ