Яница избра името Преслав за първородния си син

Яница избра името Преслав за първородния си син

Синьо сърце и усмихната емотикона на бебе с датата 08.08.2022, публикувани от Яница на story в Instagram-профила й подсказаха, че певицата вече е станала майка. От музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” се свързаха с щастливата майка да я поздравят с голямото събитие в живота й, да пожелаят на нея, мъжът на сърцето й и рожбата им много здраве, щастливи мигове и истинска любов.

“Много съм щастлива, че вече съм майка. Синът ни се роди на 8 август и с баща му избрахме за него името Преслав.”, развълнувана сподели Яница. – “Съвсем скоро, на 15 август Преслав ще има имен ден и вярваме, че Богородица ще го пази и закриля през целия му живот. Благодаря на екипа на д-р Константин Ташков от МБАЛ “Надежда” за грижите и всеотдайността към мен и Преслав…”

2
Яница и бебето съвсем скоро ще се приберат вкъщи, където ги очаква гордият татко. Певицата се надява бързо да се възстанови след раждането и да не бъде далеч датата, когато ще се завърне на клубната сцена. За това свое завръщане Яница подготвя нова песен и видеоклип, с които да изненада приятно многобройните почитатели на поп-фолка.

КАТЕГОРИИ