Яница нагорещява страсти с “Фуклата”

Яница нагорещява страсти с “Фуклата”

Дългоочакваният видеоклип на Яница “Фуклата” вече е факт в официалния канал PlanetaOfficial и в ефира на телевизия “Планета”. Певицата за пореден път оправда очакванията на многобройните си почитатели с още една хубава песен. Интересът към проекта бе демонстриран с над 150 000 преглеждания за по-малко от денонощие и по всичко изглежда, че имаме нов хит от Яница:

“Хитът на лятото! Мачкаш ги Яница, песента е The Best, клипът както винаги е на ниво, а ти си невероятно красива. Винаги даваш най-доброто от себе си за своите фенове. Обичаме те!”, “За първи път виждам 3 000 гледания за 7 минути. Браво на Яничка!”, “Яница пак има хит! Честито, момиче! Браво, такъв възход в кариерата й - хит след хит три години вече.”, “Яница за пореден път разби! Клипът е на ниво Галена - много силен! Песента също е страхотна, браво, Яница! След “Грешната”, дойде ред и на “Фуклата” - това ще е голям хит, откри летния сезон!”

“Кефиш ме, Яничке! Песента е страшна! Поздравления за добрата работа, момиче! И една ударна балада ако направиш, равна няма да имаш! Но предвид това, че идва летният сезон, ясно е, че няма как да стане... Въпреки това, не е лошо да го имаш предвид!”, “Песента ми харесва. Уникална е! Хитът на лятото. Ще гърми по клубовете. Браво, Яница!”, “Яница няма слаба песен от години! Уникална си, браво, за това че успяваш да поддържаш стандарта си висок и си една от най-силните в “Пайнер”!”

За музиката и аранжименът на “Фуклата” Яница се довери на Diamond Beat Production, а текстът е колаборация от творческите виждания на Росен Димитров и Анастасия Мавродиева. Режисьор на ефектното видео е Георги Марков, който е заложил на екшън сюжет и много динамика в самите кадри. Специално участие във “Фуклата” с епизодични роли имат плеймейтките Галина Димитрова и Таня Михайлова.

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ