Яница с двойно парти в Димитровград и в “Приказките”

Яница с двойно парти в Димитровград и в “Приказките”

С настъпването на есента започват и невероятните партита в култовия за поп-фолка Комплекс “Приказките” край Харманли, както и в “Планета Пайнер клуб” – Димитровград. Тази събота вечер – 30 септември ще бъде забележителна, защото специален гост и на двете места ще бъде Яница.

Стартът на музикалната вечер по традиция започва в Харманли. В Комплекс “Приказките” Яница ще представи не само най-големите си хитове в поп-фолка, но и невероятни фолклорни мелодии, сред които като перла блести “Мома Яница”. Ще припомним, че и най-новата авторска народна песен в репертоара на певицата – “Празник на любовта” също бе заснета тук и стана част от пролетната фолклорна програма на телевизия Planeta Folk HD – “Празник в “Приказките” 2023”.
2
В по-късните часове на съботната нощ Яница ще поздрави с песен и феновете на популярната музика в Димитровград. Както вече обявихме, домакин на партито ще бъде “Планета Пайнер клуб”. Там наред с големите хитове на певицата ще звучат и песните, представени от нея през 2023 година – “Купидон” и Дръж се”.

КАТЕГОРИИ