Яница с нов видеоклип за Св. Валентин

Яница с нов видеоклип за Св. Валентин

“Купидон” е заглавието, което Яница избра да представи на 14 февруари – Деня на влюбените и Св. Валентин. Във видеото на песента виждаме една различна и много стилна Яница. “Купидон” е по музика и аранжимент на Даниел Ганев и текст на Росен Димитров и Сиана. Режисьор и автор на визуалната концепция е Георги Марков, с когото Яница работи вече няколко години.

“Съдбата реши “Купидон” да се появи точно на празника “Св. Валентин”, за което съм особено щастлива. – сподели Яница. – Пожелавам на всички да се обичат, да раздават любов и да получават любов непрекъснато. С любов се живее много по-щастливо…”

2
Почитателите на Яница посрещнаха премиерата на “Купидон” в YouTube канала на “Пайнер” - PlanetaOfficial много ентусиазирано. Те отдавна очакваха този подарък от своята любима изпълнителка и побързаха да я подкрепят:

“Яница както винаги успява да изненада феновете си… Чаках с нетърпение проекта на Яница. Изненадах се, че ще има нов проект толкова скоро след “Съвършенство”. Напомня ми на закачливите песни от 2018 г. Определено си заслужава целия труд… Песента  е тотален хит, очаквам много скоро да избухне във всички дискотеки… Ето тази Яница очаквах. Завърна се ударно, браво! Излизам на дискотека веднага. Трябва да се слуша цяла нощ…”

Още тази вечер “Купидон” ще бъде представен от Яница на сцената на популярен нощен клуб в Студентски град, в столицата. Певицата с интерес ще проследи колко нейни фенове вече знаят песета и пеят заедно с нея.

КАТЕГОРИИ