Яница с ново предизвикателство в “Налей си”

Яница с ново предизвикателство в “Налей си”

Телевизия Planeta 4K вече излъчва новия видеоклип на Яница. “Налей си” се появи в началото на уикенда в YouTube-канала - PlanetaOfficial и даде старт на клубните купони. Оказва се, че песента и видеото са подготвени още през лятото, но певицата и екипът на “Пайнер” избраха края на есента за неговата официална премиера.

“Налей си” е една дългоочаквана песен, не крие Яница. – За първи път работя с композитора Деян Асенов и му благодаря за точността и професионализма. За видеото отново се доверих на Георги Марков, с когото заснех последните си клипове, а за снимките – на моя приятел, фотографа Георги Малев.”

2
В музикалната лента виждаме една различна Яница – провокативна, спортна натура. Певицата ни довери, че за да заснеме сцените с обръча, доста е работила във фитнеса. Тя не крие, че с удоволствие е приела провокацията и за да успее, дори е взела няколко урока по акробатично майсторство. Независимо, че това е първи опит и никак не й е било лесно, ефекта на финала е положителен.

“Безспорно една от най-добрите български певици е Яница! - коментират феновете на поп-фолка. - Както винаги тя е невероятна. При нея няма слабо, особено през последните години. Песента определено ще гърми в дискотеките и ще стане хит… Яница е класа, стил, има усет за музика, винаги всичко е изпипано до последния детайл… Браво, Яница! Поздрави от Русия!...”

КАТЕГОРИИ