Яница с ценен съвет за приятелството

Яница с ценен съвет за приятелството

Често социалните мрежи са мястото, където звездите могат не само да покажат, но и да изразят себе си. Наред с публикациите за проектите, които представят и части от своето ежедневие, те публикуват мили моменти, спомени и мисли, които ги вълнуват. Наскоро Яница провокира последователите си да помислят за едно от ценните неща в живота – приятелството, като сподели своето виждане за него:

“Силното приятелство не се нуждае от ежедневен разговор или да бъде заедно. Докато връзката живее в сърцето, истинските приятели никога не се разделят“, пише Яница под снимка, на която позира заедно със своя приятелка.


По всичко личи, че двете дами се радват на хармонично приятелство, в което цари искреност, уважение и подкрепа. В диалог с певицата веднага влизат феновете й, които също изразяват позиция по въпроса и напълно подкрепят думите на любимата изпълнителка.

Преди дни Яница изненада аудиторията и с кадър от нова фотосесия. За него тя позира пред обектива на фотографа Георги Малев. Дали снимката е част от предстоящ проект засега не става ясно, но пък определено зарадва всички, които харесват Яница.

КАТЕГОРИИ