Яница за малките удоволствия у дома

Яница за малките удоволствия у дома

Яница е сред социално отговорните българи, които тези дни предпочитат да останат вкъщи, в името на това да бъде спряно разпространението на Covid-19. Певицата не крие, че срещите с публиката много й липсват и се надява, че няма да е далеч времето, когато отново ще се забавляват заедно в нощните клубове. А дотогава тя се наслаждава на малките удоволствия у дома.

“Засега не ми тежи ограничението да остана вкъщи, защото си намирам какво да правя всеки ден. Слушам любима музика, чета интересна книга или пък гледам филм, а понякога приготвям и различни кулинарни рецепти, които харесвам“, споделя Яница пред www.planeta.tv

От няколко години изпълнителката е почитател на здравословния начин на живот и се стреми да избягва бяло брашно, захар и сол. Често обаче закусва със смути от пресни плодове или зеленчуци, ядково мляко и семена. А в менюто си понякога включва баница или палачинки без брашно, които е открила в популярните напоследък кето режими.

Тези дни тя сподели част от тях и с почитателите си в Instagram, които я поздравиха за полезните рецепти, които им показва.

“Не спазвам определен режим, просто се старая да се храня здравословно и да не ям вредни неща. Мога да си хапвам различни неща без да се притеснявам за фигурата си, но преди всичко се чувствам страхотно и изпълнена с енергия“, казва още изпълнителката на “Твоето Ферари“.

Актуалният сингъл на Яница е един от категоричните хитове на Зима 2020, който радва меломаните в PlanetaOfficial в YouTube и е сред водещите заглавия в музикалните класации. Често феновете на Яница й изпращат клипчета как слушат песента в домовете си в момента, а тя не крие удовлетворението си, че дори и когато не могат да бъдат заедно в клубовете, музиката отново ги държи близо един до друг.

КАТЕГОРИИ