Яница започва годината с тотален хит

Яница започва годината с тотален хит

“Твоето ферари“ е озаглавен първият проект на Яница за 2020 година. Видеоклипът получи своята премиера преди броени дни, а феновете вече определят проекта като един от първите тотални поп-фолк хитове на годината.

“Браво на Яница! Първият хит на “Пайнер“ за 2020!“, “Много ме кефи песента! Готино настроение създава. Възхищавам се на Яница за гласа и визията!“, “Жестока си, Яничке! Отново избухна - нямаш слаба песен! Мелодията е много зарибяваща, текстът е закачлив и забавен. Гаранция за супер хит!“, “Тази песен много ще гърми през 2020г.“, “Яница много вдига летвата! Брутален хит! Несравнима, както винаги!“, “От първото слушане грабва!“, “Продължавай така, Яница, страхотна си!“, четем в първите отзиви в PlanetaOfficial, където песента вече е номер 2 в българската трендинг листа.


“Твоето ферари” е авторски проект на композитора Даниел Ганев /музика и аранжимент/ и на текстописеца Росен Димитров. За видеото изпълнителката се довери на режисьора Георги Марков, с когото обединиха идеи за едно оригинално и ефектно видео.

Кадрите са допълнени от модерната визия на Яница, която за своя стайлинг заложи на собствения си моден усет, както и на професионалния поглед на гримьора Цецо Андреев и коафьора Момчил Спасов. По време на снимките на клипа Яница засне и фотосесия с фотографа Виктория Сиракова.

КАТЕГОРИИ