Яница, Фики и Устата на 22 ноември са в зала “Арена Армеец”

Яница, Фики и Устата на 22 ноември са в зала “Арена Армеец”

Още трима обичани изпълнители отправиха своята покана към зрителите на телевизия “Планета” да станат част от бляскавия концерт-спектакъл, с който музикалната медия ще отбележи своя 15 рожден ден на 22 ноември в зала “Арена Армеец” в София.
Дамата в новата звездна тройка е Яница, чието видео за концерта, генерира изключителен интерес само за броени минути в Planetd Official. Засега певицата не разкрива дали ще поздрави публиката в залата с най-актуалния си сингъл “Хубаво го запомни” или с някое от другите си хитови заглавия.

На сцената на най-голямата концертна зала в България ще пее и любимецът на меломаните, Фики, който и тази година направи много хитови проекти. В предаването “Звездно” той издаде, че смята да заложи на атрактивна хореография за своето представяне на 22 ноември.

Иван Динев - Устата е подготвил голяма изненада за всички фенове, които ще празнуват с телевизия “Планета”, която засега остава тайна. В типичния си оригинален изказ, той подканва публиката да се присъедини към най-очакваното музикално събитие на есента.
Билети за концерта “15 години телевизия Планета” може да намерите в мрежата на eventim.bg.

КАТЕГОРИИ