Янко Неделчев: Неописуема радост е да пееш пред 35 000 човека

Янко Неделчев: Неописуема радост е да пееш пред 35 000 човека

Наскоро Янко Неделчев представи своя нов, самостоятелен албум “Добре дошли, скъпи гости”, който е шести в дискографията му. В ефира на телевизия “Планета“ певецът разказва подробно за песните, които е включил в този проект и за приема, който те получават по време на неговите музикални изяви:

“Аз винаги съм се стремял публиката да слуша разнообразни песни - и в ритмично, и в тематично отношение, но тук преобладават повече песните и текстовете за любовта. Мисля, че се получи един хубав албум, а виждам, че мелодиите се приемат много добре от публиката, особено бързите, които са предназначени за хора, те са най-предпочитаните“, казва певецът.

Той не крие, че пролетта ще заснеме видеоклипове на по-голяма част от заглавията, а вече е избрал и локации за реализацията им – Копривщица, Банско и Разлог. Янко Неделчев признава, че има особено пристрастие към този сезон и празниците, които предстоят, а през 2019 го очакват и хубави лични събития:

“Обичам този период от годината и по това време имам много участия, а това чувство е изключително приятно и ме зарежда с нови сили и вдъхновение. Също така, с моята съпруга ще отбележим юбилей - 20 години от сватбата ни, а синът ни ще бъде абитуриент и всички се готвим да направим един хубав семеен празник. Въобще имаме много поводи за празненство тази година“, издава обичаният певец.

Но Янко Неделчев е откровен и за още едно свое увлечение, което му носи много емоция:

“Голям фен съм на ЦСКА, даже имах две участия на последните финали на ЦСКА за Купата на България. Единият беше със Славия, който спечелихме с 1:0, след това пред 35 000 зрители на стадион “Васил Левски” през 2016 година. И също така, и там взехме ценния трофей и се утвърдих като певец на ЦСКА, много от феновете вече ме познават, като отида на стадиона. Чувствто е много приятно. Но още по-уникално беше, да пееш пред 35 000 човека и твоят отбор да победи. Неописуема радост е!“

КАТЕГОРИИ