Янко Неделчев празнува имен ден днес

Янко Неделчев празнува имен ден днес

На днешната дата, 24 юни, според народната традиция се отбелязва Еньовден - стар езически празник в чест на лятното слънцестоене, а Православната църква чества рождението на св. Йоан Кръстител. Един от популярните български изпълнители, които днес имат имен ден е Янко Неделчев. Изпълнителят е щастлив, че има повод да празнува в един от най-хубавите летни дни, защото лятото е неговия любим сезон.

“Обичам този период от годината. Още през май стартират много нови, вълнуващи срещи с публиката в цялата страна, а това чувство е изключително приятно и ме зарежда с нови сили и вдъхновение“, откровен е изпълнителят.

Той обещава, че сред летните изненади за неговите многобройни почитатели ще бъде появата на видеоклипове на част от заглавията, включени в новия му албум “Добре дошли, скъпи гости”. Кадрите ще представят красотата на българския фолклор, на фона на въздействащи гледки от България.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят имения ден на Янко Неделчев с пожелания за здраве, късмет, щастливо лято и нови успехи на музикалната сцена!

КАТЕГОРИИ