Янко Неделчев празнува творчески юбилей с три концерта

Янко Неделчев празнува творчески юбилей с три концерта

През 2018 година Янко Неделчев чества творчески юбилей - 20 години на музикалната сцена. Събитието ще бъде отбелязано с три големи концерта, в които ще вземат участие и негови колеги от музикална компания “Пайнер”. Първият юбилеен спектакъл ще се състои на 31 август на площад “Николай Гяуров” във Велинград. В него ще се включат с хубави народни песни още Сестри Диневи, Калина и Невена и Милко Калайджиев.

На 1 септември е вторият концерт, който ще бъде в град Белица на Централния площад, а на сцената с Янко Неделчев ще пеят още Соня Немска, Яница и Крисия D. Началото и на двете събития е от 20 часа, а входът е свободен.

Финалният концерт, посветен на 20-годишния творчески юбилей на обичания фолклорен изпълнител, ще бъде на 11 октомври в град Разлог на Централния площад от 18 часа. При лошо време музикалният празник ще се състои в Народно читалище “15 септември 1903-та”. За доброто настроение на всички присъстващи ще се погрижат Янко Неделчев и неговите колеги – Славка Калчева, Мария и Магдалена Филатови и Христо Косашки.

КАТЕГОРИИ