Янко Неделчев работи по нов авторски албум

Янко Неделчев работи по нов авторски албум

Година след появата на “Добре дошли, скъпи гости”, Янко Неделчев споделя, че вече е на финалната права по подготовката на нов диск. Певецът изцяло е съсредоточил вниманието си върху песните, които планира да включи в пореден самостоятелен албум, а в най-скоро време ще влезе в звукозаписното студио, за да ги запише. По-интересното, което той издава за 7-ия подобен проект в дискографията си е, че той ще бъде изцяло авторски и ще включва 10 композиции. Феновете на изпълнителя знаят, че началото на неговата кариера на музикалната сцена дава именно авторска песен на фолклорна основа. Това е “Ти си майка“, за изпълнението на която Янко Неделчев е отличен с първа награда от престижен форум.

“Интересни, различни и весели“ – така определя новите си мелодии Янко Неделчев и не крие надеждите си, че през следващите месеци ще успее да зарадва почитателите на българския фолклор с тяхната поява. Певецът би искал да реализира видеоклипове на песните, защото всички те заслужават да получат телевизионна премиера по “Планета Фолк“.

Днес пък е денят, когато в ефира на телевизиите с марката “Планета“ ще звучат най-харесваните песни от Янко Неделчев. Той е заложил на комбинация от любими мелодии от своя репертоар, като “Между Белица и Бане“, “Калино, Калинче/Ранила мома“, “Празнувай, Виногради“, а също така и на хубави заглавия, изпълнени от неговите колеги Милко Калайджиев, Славка Калчева, Сестри Диневи, Мария и Магдалена Филатови, Калина и Невена и др. Целият избор на Янко Неделчев може да проследите от 12:35 и от 18:05 часа по “Планета Фолк“, а преди това – от 12:05 ч. и в ефира на “Планета“ ТВ. “Планета HD“ ще излъчи селекцията от 14:05 часа и ще подари 30 вълнуващи минути на своите зрители.

 

КАТЕГОРИИ