Янко Неделчев за новите песни и новата година

Янко Неделчев за новите песни и новата година
Слушай в Стрийминг Платформите

В традиция се превърна Янко Неделчев да радва многобройните си почитатели с нови видеоклипове. И през 2021 година той ни представи няколко нови песни, които поднесе на зрителите на телевизия “Планета Фолк” със стилни видеоклипове. “Приятели”, “Да вдигнем чаши” и китката “Влезнала Райка / Ясен ми месец” се появиха в края на годината и веднага привлякоха вниманието на ценителите на фолклора. И трите композиции са от Македонския край, носещи много настроение и усещане за празник.

Видеоклиповете са заснети през есента край Банско и Разлог с участието на танцьори и приятели на Янко Неделчев. Интересен факт е , че в китката “Влезнала Райка / Ясен ми месец” една от главните роли е поверена на сина на изпълнителя, който чудесно се справя с артистичната задача.

Много надежди за добро и повече срещи с публиката има Янко Неделчев за Новата 2022 година. Фолклорният изпълнител искрено се надява Корона-кризата най-сетне да поотшуми и хората отново да могат да празнуват от сърце големите семейни и общински тържества с много музика, концерти и веселба.

КАТЕГОРИИ