Юнона: Моята сила е в по-мелодичните песни

Юнона: Моята сила е в по-мелодичните песни

Тази седмица в “Автограф“ гостува Юнона. Певицата разказва подробности около създаването на най-новата й песен със заглавие “В друг живот“. Песента е подарък на изпълнителката от едно от новите имена на музикална компания “Пайнер“, Кирил Атанасов, който също се включва в парчето.

“С Кирил записах друга песен преди това, една балада. Трябваше нея да реализираме първоначално, но впоследствие, след като стана ясно, че той сключва договор с музикална компания “Пайнер“, избра първо да представи своя самостоятелна песен. Докато записвахме баладата, той ми каза: “Знаеш ли, мисля, че една от моите песни, че ще ти пасне и много добре ще я изпееш“. Тогава, маркирайки, просто я изпях и сега наскоро в една от вечерите, в които си говорехме с Кирил, се сетих за тази песен и за този работен запис, прослушах го и си казах: “Има нещо в тази песен, може би трябва да я запиша“. И на следващата седмица тя стана факт. А тази неговата част, в която той се включва, я е доизмислил и добавил по-късно. Пусна ми и този вариант с неговото пеене, който ми хареса и така решихме да направим съвместен проект.“


Юнона разказва пред водещата Галя Димитрова, че с Кирил се познават от преди това. Негова голяма мечта е било да бъде част от “Пайнер“. За него певицата казва, че е много талантливо момче. Всички песни, които той й е давал, са негово дело от гледна точка на мелодия и текст. По думите на изпълнителката, освен че има таланта да пее, има таланта и да композира, и то доста добре.

“А на мен отдавна ми се пееше някаква по-мелодична песен. Даже докато записвахме, аз наистина усещах много тази песен. Прекалено много емоция вложих в нея. От доста време насам не ми се беше случвало така да изживея текста, и така да изживея и снимките. Отдавна ми се пееше нещо подобно като “В друг живот“. Общо взето живях в самата музика и песен, и я изпях с истинско удоволствие и лекота. Понеже ми се наложиха снимки на два клипа в два последователни дни, видях каква е разликата, когато чувстваш песента. Движенията идват от самосебе си, самата емоция те завладява. Всичко минава по-леко.”

“Докато другата песен е малко по-модерна. Аз харесвам модерната музика, харесвам всичко модерно, което се случва, но някак си не мога да го усетя така, както тези с по-мелодичното звучене, което всъщност сега толкова много се търси и липсва на хората. Надявам се да се върне. Ето там е моята сила“, казва още Юнона в “Автограф“.

КАТЕГОРИИ