Юнона: По-силни сме от това, което ни се струва

Юнона: По-силни сме от това, което ни се струва

Днес е денят, в който Юнона поздравява зрителите на телевизия “Планета“ с любимите си песни. Точно в 11:05 стартира плейлистата на певицата в ефира на “Планета“ ТВ, а в 13:05 и по “Планета HD”. Юнона не крие, че музиката не само ни развлича, тя преди всичко възпитава, развива и лекува. Затова със своя музикален поздрав към феновете на поп-фолка иска да им пожелае търпение, любов, вяра и толерантност.

“Това ще ни запази, защото по принцип сме много по-силни от това, което ни се струва. Надявам се и вярвам в това, че всичко лошо скоро ще отмине и че ако живота ни среща с трудности, те ще бъдат преодолени по-леко от добронамерените, честните и толерантни хора, защото тежестта на възмездието идва според това, което си – откровена е Юнона и признава - Натъжавам се когато изляза в момента и се сблъскам с проблемите, с които сега се сблъсква всеки един от нас, но вярвам че ще понеса и това, и на това някога ще кажа - минало. Само се моля, това време на изолация да не ми отнеме това, в което вярвам“.

Звездата на телевизия “Планета“ предпочита обаче да запази позитивния поглед към живота и с усмивка казва, че в дните на карантината е успяла и да открие и нови интересни занимания

“Във времето на извънредната ситуация се уча да приготвям най-различни нови за мен ястия, въпреки че не чувствам особен глад, за да се храня или умора, за да спя. С годините все повече ставам домошар и предпочитам тишината на семейния уют, така че не понасям тежко, това че трябва да си стоя вкъщи. Общувам с приятелите си по телефона, гледам филми, но ми липсва бягането в парка. Липсват ми и срещите с публиката...“, споделя Юнона пред www.planeta.tv

Певицата издава, че е нетърпелива да завърши албумите, които обеща на почитателите си, както и да реализира видео на новата си песен “По навик“. А дотогава желае повече добро настроение и усмивки на меломаните с любимите си хитове. Вечерното издание на музикалната селекция на Юнона е от 20:05 часа по “Планета“ ТВ и от 22:05 по “Планета HD”.

 

КАТЕГОРИИ