Юнона: Трудностите ни правят по-силни

Юнона: Трудностите ни правят по-силни

В “Автограф” гостува Юнона, която отпразнува рождения си ден навръх Националния празник на България заедно с екипа на предаването и всички зрители на телевизия “Планета”. Певицата е горда, че е родена на тази светла дата и пожелава на всички българи да носят духа на нашите предци, благодарение на които отбелязваме Трети март:

“Бъдете горди от духа на миналото, което са ни завещали нашите създатели, носете го, гордейте се, предайте го!”


Относно личния си празник Юнона казва, че с всяка изминала година осъзнава, че пораства и иска да спре в един момент, защото с натрупването на годините нашите цели, като че ли се увеличават и стават все по-високи, отговорностите също, а и имаме повече изисквания:

“Искам да спра времето. През годините ми се е налагало да бъда доста силна и да се справям сама с много ситуации. В същото време като една типична представителка на зодия Риби съм прекалено ранима и чувствителна, и търся опора в моите близки и рамо, на което да се облегна и да се почувствам слаба от време на време.”


Юнона е много щастлива, че най-накрая нейната дъщеря Глория има възможност да живее в София и да учи в училище, където ще се чувства добре и в което иска да е, защото според нея човек, когато обича това, което прави, го прави най-добре.

“Не исках да я стресирам по никакъв начин. Бяхме си набелязали това училище в края на седми клас и попадна точно в желаната паралелка по “Чужди езици, математика и предприемачество”. Виждам себе си в дъщеря ми, много е амбициозна. Иска да се сблъска с трудното и да го преодолее. От моя житейски опит, вече доста богат, бих казала, че точно трудностите ни правят по-силни и са по-добрите уроци за нас самите, учат ни да сме по-самостоятелни, по-оправни в трудни ситуации, да можем да се справяме сами и да разчитаме единствено и само на себе си. Радвам се, че и на дъщеря ми така й се случват нещата.”


В професионално отношение Юнона подготвя нова поп-фолк песен със заглавие “По навик”. Трябва да снима видеоклип на парчето и да го предложи на почитателите, а до края на март се надява да завърши и своя фолклорен албум.

“Всичко е готово, остана само издаването. Той включва всички познати песни, които зрителите са виждали в ефира на телевизия “Планета Фолк” и още шест нови, които записах миналата година. Три от тях са известни народни песни и са познати. Останалите три са авторски, дело на композитора Димитър Милев и на текстописката Полина Дакова. Получиха се много добри песни и се надявам да се харесат на всички. В този албум съм събрала песни от всички фолклорни области, за да има за всекиго по нещо”, споделя още Юнона в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ