Юнона дава старт на новата телевизионна седмица

Юнона дава старт на новата телевизионна седмица

Новата седмица в ефира на “Планета“ започва с любимите фолклорни песни на Юнона. След като през миналия месец зрителите успяха да видят и чуят поп-фолк фаворитите й, сега е ред и на нейните предпочитания в народната музика. Селекцията стартира точно в 12:05 часа по “Планета“ ТВ, веднага след това, от 12:35 часа и в ефира на “Планета Фолк“, а вечерното й издание е от 18:05 часа. Телевизия “Планета HD” пък ще излъчи изборът на Юнона от 14:05 часа.
Изпълнителката не крие, че на сърце са й Шопските и Македонски мелодии, може би защото част от корените й са от Кюстендил, но също така обича и характерните за другите фолклорни области композиции. Самата тя, като един вече завършен и официално дипломиран музикант, се е постарала да покаже пъстротата на всяка една от областите и характерните й размери в предстоящия си албум в този жанр, който вече е завършен и очаква своето издаване.

“Дискът ще събере както всички, вече познати народни мелодии, които съм снимала и се излъчват в ефира на телевизия “Планета Фолк“, така също и шест нови предложения. Три от тях са известни народни песни, а останалите три са авторски, дело на композитора Димитър Милев и на текстописката Полина Дакова. Получиха се много добри песни и се надявам да се харесат на всички”, казва Юнона.

Тя е категорична, че и занапред ще продължи да записва нови народни мелодии, защото музиката е любов, тя е нейният живот, а с годините още повече се е убедила, че човек е най-успешен с това, което обича да прави.

 

КАТЕГОРИИ