Юнона с нов проект скоро

Юнона с нов проект скоро

Тази новина разкрива самата певица в студиото на “Звездно“, където гостува тази седмица. Въпреки, че е съсредоточила до голяма степен времето си на своето образование, Юнона признава, че не е изоставила и кариерата си.

“Ни най-малко не съм оставила своята кариера на заден план. Напротив, преди час излязох от звукозаписното студио. Отново работихме доста дълго време около текста и аранжимента на песента, но и аз, и композитора Николай Пашев, обещаваме, че ще стане много добре. Надявам се скоро“, споделя певицата.

Сияеща и много усмихната тя разкрива, че е заредена с много положителна енергия и се чувства вълшебно в навечерието на своя рожден ден. Празничните емоции за нея започват още от 14 февруари, когато хората са въвели традицията да се отбелязва празника на любовта и завършват чак в края на март, защото по думите й в тези дни има особена магия, която може да се сравни единствено с Коледната.
Юнона споделя, че засега няма планове за това как ще празнува своя празник. За съжаление почти никога не успява да отбележи по-специално Националния празник на България – 3 март, заради личните вълнения в този ден, въпреки, че й се иска. Певицата е голям патриот и признава, че е опитвала да живее в чужбина, но в душата си и е открила, че тук е нейното място.

“В дъного на душата си аз съм голям патриот. И винаги когато съм се опитвала да избягам от държавата, тя много ми е липсвала. Не упях да издържа на това да остана някъде другаде и да забравя Родината си. И съм си казала, че камъкът тежи там, където е на мястото си. Един човек, когато е успешен някъде навън, той е успешен навсякъде, може да бъде успешен и тук. Затова избрах да остана в България“, разкрива Юнона пред водещата Петя Костуркова.

В предаването изпълнителката споделя още за вълнуващите събития в личен план, за юбилея на своята баба, който са отпразнували наскоро и с много чувство разказва за музикалната история на своята фамилия, в която тя е четвърто поколение певица. Цялото интервю с Юнона може да гледате в YouTube канала – PlanetaTV Official.

КАТЕГОРИИ