Юнона стопли сърцата на публиката с нови видеоклипове

Юнона стопли сърцата на публиката с нови видеоклипове

Още в началото на 2020-та Юнона обяви новината, че е готова с песните от своя предстоящ фолклорен албум. След двукратно отлагане на заснемане на видеоклипове на новите 6 мелодии, на 13 ноември изпълнителката и екип на телевизия “Планета“, начело с режисьора Радослав Георгиев, успяха да реализират видеата в Копривщица. В ефира на телевизия “Планета Фолк“ и в личния YouTube канал на Юнона - yunonaofficial премиера вече направи заглавната песен на предстоящия албум - “Празник“, която се прие изключително добре от публиката.

“Надявам се на същата любов да се радват и останалите песни – откровена е Юнона пред planeta.tv и допълва - Вчера беше и втората премиера на песента “Елено, моме хубава”. По съвет от мои приятелки избрах това да е Андреевден – 30 ноември, който тази година обединява пълнолуние и лунно затъмнение и според астролозите се счита за доста силен и съдбоносен за бъдещето на всички ни“.

“Елено, моме хубава” е предложение, което изпълнителката отправя както за ценителите на фолклора като цяло, така и по-специално за почитателите на тракийските мелодии и ръченицата. Юнона се е постарала да включи в албума песни от всички фолклорни области, единствената, която отсъства като музикално предложение е родопската.

“Празник”, освен за всички, беше и моето по-специално послание към хората от Северозападна България, които много обичат да играят чичово хоро. Аз лично не мога да определя любимата си песен от новите... Чувствам всяка от тях много ценна и любима. Дори редувайки ги по слушане, всяка следваща ми се струва все по-хубава. До края на годината, ако всичко е наред, планувам да направя още 2 премиери, но тази година се урерих, че трябва да се мисли глобално, а да се действа локално, та така и с бъдещите ми планове ще действам- мисля ги в дългосрочен план, но всичко определям за близкото бъдеще. Определям изминаващата 2020 година, като година на интензивни, изненадващи обрати, но в крайна сметка дори и в лошото откривам хубавото, и като такава намирам чар и в нея“, споделя още Юнона.

Тя вярва, че ще започне новата година с още нови видеа, както и че няма да е далеч момента, в който ще може да представи новите си песни на живо, пред публика.

КАТЕГОРИИ