За Фики музиката граници няма

За Фики музиката граници няма

Фики още е под влияние на невероятните емоции от победата в осмия сезон на шоуто за преобразяване “Като две капки вода“. Певецът признава, че това са били най-незабравимите три месеца в неговия живот.

“Благодаря Ви, че през цялото време ме подкрепяхте и ми давахте мотивация и увереност! Благодаря, че усетихте моята любов и душата, която влагам в образите! Благодаря Ви, че ме направихте победител! Велики сте! Обичам ви”, написа Фики в официалните си профили в мрежите след края на предаването.

Първото място безспорно е голям стимул за изпълнителя на “Пайнер”, който оттук нататък обещава да оправдае доверието на хората, които го поставиха на върха. Отговорността за Фики е голяма, защото за първи път в историята на “Като две капки вода” поп-фолк изпълнител е големият победител.

Звездата на телевизия “Планета” не крие, че ще използва инерцията от шоуто, за да експириментира с музиката, която прави. От стори в неговия профил в Instagram се вижда, че той се зарежда с положителни емоции под звуците на джаза. И българския фолклор му е много на сърце и това не е случайно. Фики е израснал с народната музика - дядо му е акордеонист, а баба му е била народна певица. Това много му помогна в интерпретацията на “Канят ме, мамо, на тежка сватба“, един от вечните хитове  на голямата Недялка Керанова. Сред любимите народни мелодии на Фики са “Лудо младо”, “Девойко мари, хубава”, “Не казвай, любе”, “Яно, мори”, “Земи огън, запали ме”, “Зайди, зайди” и други, които са част от неговия репертоар и той винаги с удоволствие ги изпълнява по време на своите участия.

Ако искате да разберете кои народни песни, в изпълнение на негови колеги, харесва Фики, може да научите днес в рубриката “Хитове – избрано от звездите на “Пайнер”. Специалната плейлиста на певеца може да гледате първо в ефира на “Планета” от 12.05 часа, веднага след това - от 12.35 и от 18.05 часа в ефира на “Планета Фолк“, а по “Планета HD” плейлистата на Фики ще бъде излъчена от 14.05 часа.

КАТЕГОРИИ