За музикален филм, Ивелина Колева влезе в ново амплоа

За музикален филм, Ивелина Колева влезе в ново амплоа

Ивелина Колева влиза в ролята на водеща в новия филм от поредицата “Това е България”. Домакин на вълнуващата разходка е Каварна - малък град в северната част на българското Черноморие, но с богато културно-историческо минало. Изборът, точно Ивелина Колева да покаже красотата на това възхитително място, не е случаен.

“Моят роден град е Добрич, но моята майка е от Каварна. По-голяма част от моето детство и ваканции преминаха точно тук, в този красив, малък град. През летните ваканции с моята сестра Преслава идвахме на гости при баба ни и дните ни бяха изпълнени с много игри, закачки и приятели – разказва Ивелина Колева и продължава – Още помня сутрините, когато се събуждахме, как ухаеше на топли палачинки с домашно сладко и се чуваше хубава българска народна музика от радиоточката.”


Заедно с Нина Ставрева, бивш кмет на Каварна, Ивелина Колева отвежда зрителите до Етнографския комплекс в града, уникалния нос Калиакра – един от 100-те национални туристически обекти, нос Чиракман, където е бил античния град Бизоне, Яйлата – прекрасен археологичен резерват с над 100 подводни пещери. Голяма част от тези природни богатства са показани във видеопродукцията на звездите на телевизия “Планета”. Самата Ивелина Колева е снимала много от своите видеоклипове в Добруджанския край и Каварна. Най-популярна и обичана е авторската композиция “Добруджа на хляб мирише”, превърнала се в емблематична за изпълнителката, за което безспорно допринася и красивия клип, реализиран в Златна Добруджа.

КАТЕГОРИИ