“За последно“ - утре вечер на живо в Пловдив

“За последно“ - утре вечер на живо в Пловдив

Илиян и Алисия се събират заедно на сцената на спектакъла “16 години телевизия “Планета“, за да представят своя дует “За последно“. Песента и видеоклипът се появиха в началото на уикенда и веднага грабнаха публиката.

“Хита на зимата! Най-добрите!“, “Тотален хит! Много яка! Алисия и Илиян - топ комбинация!“, “Когато “Планета“ вадят хит след хит преди концерта в Пловдив“, четем в първите отзиви на меломаните.


По всичко личи, че “За последно“ ще се нареди сред хитовете този сезон, а Илиян е категоричен:

“Чувствам този проект като  рестарт в живота и кариерата ми. Тази година бях доста продуктивен. Успокоих се в личен план и това пролича в работата ми. Ударих рестарт, дадох ново начало на всичко и резултатът е налице. “За последно” определям като най-силната ми песен тази година, защото съм я преживявал и в нея до известна степен разкривам и себе си. Благодаря на Алисия за този проект. Тя е страхотен професионалист и има голям усет за нещата“, казва Илиян.

“За последно” е дело на Боби Павлов (музика и аранжимент), текста е на Мариета Ангелова, а режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов - Люси.

КАТЕГОРИИ