“За верни приятели“ на Нелина за Деня на независимостта

“За верни приятели“ на Нелина за Деня на независимостта

В празничния 22 септември, телевизия “Планета Фолк“ ще изненада почитателите на българския фолклор с премиерата на най-новата фолклорна програма на Нелина. “За верни приятели“ е заглавието на музикалния филм, който зрителите ще могат да гледат на 22 септември от 21:30 часа. В него ще бъдат представени, както най-новите 4 видеоклипа на обичаната изпълнителка, така и още от мелодиите, намерили място в предстоящия фолклорен албум на звездата. Той също ще се казва “За верни приятели“, защото е специален подарък от Нелина за всички нейни верни приятели и почитатели. От тази седмица новите мелодии могат да бъдат гледани и в Planeta Official в YouTube, като две от тях - “Любе, Любе, първо Любе” и “Ходила Яна” вече са факт, а другите две - “Дай, кръчмарю” и “Тръгнала е Йова, Йовке ле” съответно ще се появят днес и утре в портала за видеосподеляне.

“Красота! Красота на гласа, на автентичността, на изпълнението и изпълнителката! Браво,Нелина!”, “Прекрасно изпълнение от Жената глас - Нелина! Прекрасен аранжимент на песента “Любе, любе, първо любе“! Адмирации към всички в този чудесен проект!“, “Голямо удоволствие е за мен да слушам този хубав глас! С нетърпение очаквам албума “За верни приятели”, четем в първите отзиви на публиката, които са повече от добри.

Това безспорно донесе много радост и удовлетворение за Нелина и целия екип, работил по новите проекти. Гостоприемни домакини на снимките са Осиковска Лакавица, а режисьор на програмата е Радослав Георгиев. Специално участие в новите видеоклипове имат танцьорите от ТФ “Загоровче“, духовата музика на Етрополе, Петър Войников. За красивата визия на Нелина се погрижиха Борислав Соколов – Бони /грим/ и Светослав Нейков / коса/.
На 23 септември Нелина за първи път ще изпълни на живо новите песни, на празничен концерт в община Брезово, Пловдивско  от 19:30 часа.

фотограф: Йордан Петков

КАТЕГОРИИ