Зад кулисите на “Давай на DJ-я”

Зад кулисите на “Давай на DJ-я”

Екип на телевизия “Планета” се срещна с Борис Дали и Илиян по време на снимките на клипа на тяхното трио с Теди Александрова “Давай на DJ-я”. И докато Борис Дали има доста проекти със своята колежка, Илиян за първи път участва в общо парче с нея. Специално за www.planeta.tv те споделиха, защо три е по-добре от две.

“Добре се получи, защото и тримата сме супер позитивни, супер готини и дадохме всичко от себе си. Като цяло всеки е запазил неговия си стил и резултатът е едно различно парче. Песента наистина е динамична, готина е, весела е, за млади хора – казва Илиян, а Борис Дали допълва – Заложихме на клубна песен, за да може през лятото на нея да се забавляват почитателите на нашата музика.”


Илиян издава в аванс, че вече е готов и с още два проекта – съвместно парче с негова колежка и едно самостоятелно.

“И аз имам 3-4 парчета, имам и балада, имам и бързи песни за лятото. Въпрос на време е, кога ще ги пусна”, разкрива Борис Дали.

И двамата са единодушни, че пролетта и лятото са любимите им сезони. Илиян не пропуска да се разходи до Витоша, а слънчевите дни правят Борис Дали истински щастлив и го зареждат с позитивна енергия.

КАТЕГОРИИ