Зад кулисите на концерта “17 години телевизия “Планета”

Зад кулисите на концерта “17 години телевизия “Планета”

Новият брой на “Автограф” ще пренесе зрителите на концерта “17 години телевизия “Планета”. Празникът ще се запомни със зрелищно шоу, оригинални хореографии, хитове, бурни аплодисменти и звезден блясък. Че това бе най-очакваното музикално събитие на годината, доказа препълнената зала “Арена Армеец” в София. Че беше вълнуващо преживяване в залата, няма съмнение, но и зад кулисите на сцената също беше много интересно. След своите изпълнения звездите на “Планета” споделяха емоции, мнения и впечатления от преживяното на сцената и отправяха своите пожелания към любимата медия. Първа пред камерите на “Автограф” застана Емилия, която даде старт на спектакъла.

“Нашата публика знае как да се забавлява. Хората реагираха на моето изпълнение и бих откривала всеки един концерт занапред. Рожденият ден на “Планета”” беше отбелязан доста бляскаво, направихме каквото трябва и дадохме уважението затова, че телевизия “Планета” ни е направила това, което сме, за да можем да достигнем до хората. 17 години с телевизия “Планета” си е един половин мой живот на сцената – много клипове, много ядове, сълзи, хубави емоции, много радост, щастие. Абсолютно от всичко е имало”, споделя Емилия пред водещата Галя Димитрова броени минути след своето представяне.


За Глория времето е минало неусетно и тя не крие, че не е усетила кога са минали тези 25 години, откакто е в “Пайнер”.

“Телевизия “Планета” беше естественото продължение на нещата и на всичко, което трябваше да се случи. Аз съм работохолик, никога не съм го криела. Обичам работата си, обичам сцената, феновете, публиката. Чакам с нетърпение да пусна нови песни. 17 години телевизия “Планета”... все едно са седем мига, но имам толкова страхотни спомени и толкова хубави песни”, казва Глория.


За Есил Дюран 17-я рожден ден на “Планета” е много специален повод, а 17 години са нещо много сериозно.

“По едно време от вечерта аз изпаднах в някакви спомени за същия ден преди 17 години. Аз съм от тези певци, които имат сериозни спомени на тази дата. Усещането тогава беше за слагането на някакво начало. Усещаш, че градиш нещо стойностно, хубаво и то отива право в сърцата на хората. Това настроение сякаш имам и тази вечер. Публиката в залата е огнена, чувствена и успяха да уловят емоцията, която исках да им предам. Много енергия се носи, силна, здрава, мощна. Тези хора ни обичат, това е усещането. Усещането за любов е нещо много специално за нас, за всички изпълнители на “Планета”, признава Есил.


Галена споделя, че това е било едно от нейните най-емоционални излизания на сцена. Не се е чувствала у дома си, чувствала се е направо в най-личното й местенце в къщи.

“Публиката беше страхотна. Наистина всеки път е много специално, но тази вечер, излизайки, всички скандираха моето име. Обикновено го правят на финала. Сега беше преди това, което за мен бе много специален момент. Телевизия “Планета” през тези години ме научи на много и най-вече ме научи на това да излизам уверена на сцената. И да видиш, че труда ти е оценен, че всички тези хора са тук и знаят песните ти, очакват да излезеш с нетърпение... Виждайки, че си постигнал нещо, е като да обереш плодовете”, казва още Галена в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ