Зад кулисите на концерта “15 години телевизия Планета”

Зад кулисите на концерта “15 години телевизия Планета”

Грандиозният спектакъл по случай рождения ден на телевизия “Планета” премина при изключителен успех и много бисове. Меломаните си подариха три часа и половина незабравими емоции и хубава музика. Този концерт е по-специален и защото изцяло бе озвучен от изпълненията на невероятните музиканти от “Дани Милев бенд”.
Както винаги това, което се случва зад кулисите на един концерт, привлича вниманието и любопитството на меломаните, защото остава скрито. Екипът на телевизия “Планета” бе точно там, а Петя Костуркова и д-р Хари Янакиев направиха горещи интервюта с обичаните изпълнители. Те с удоволствие разкриха любопитни подробности, както в професионален, така и в личен план. Филмът ще може да гледате много скоро в ефира на музикалната медия.

Това, което можем да ви разкрием в аванс е, че много от изпълнителите бяха с любимите си хора, които бяха дошли, за да ги подкрепят. От звездните наследници зад кулисите бяха близнаците на Милко Калайджиев, Алекс и Антонио, които са станали красиви тийнейджъри. Порасналата дъщеря на Анелия, Ивон, също беше на концерта. Татяна пък се радваше на компанията на своя син Атанас, който й кавалерстваше през цялото време. Рая на Соня Немска също проследи изпълнението на своята майка. Любимите мъже бяха дошли, за да подкрепят своите принцеси - Деси Слава бе в компанията на Благой, Роксана на Александър, а Джулия бе придружена от Добромир Делев. Красивата съпруга на Борис Дали, Лили, също бе на концерта.

Ще прибавим и една горда майка и баба, която не изпускаше от поглед своите красавици - Глория и Симона Загорова. Интересен факт е, че имаше още две певици, които присъстваха на концерта, но останаха скрити от публиката в зала “Арена Армеец”. Славка Калчева и Галена бяха зад кулисите през цялото време на събитието. #МамаУраган демонстрира страхотно настроение и перфектна форма, а Бялата роза пък използва случая да си побъбри приятелски със своите колеги.   
Още снимки от концерта “15 години телeвизия Планета” може да разгледате във фотогалерията на сайта www.planeta.tv      

снимки: Alex Cooper Photography, Георги Божков, Георги Малев, Теди Грозданов, Чавдар Димитров

КАТЕГОРИИ