Задгранична разходка с телевизия “Планета”

Задгранична разходка с телевизия “Планета”

За хубавата музика граници не съществуват, затова песните на телевизия “Планета” и звездите на музикална компания “Пайнер” са чести гости в различни точки по света. 2016 година бе особено богата на задгранични концертни участия, а на много от тях присъства и екип на телевизия “Планета”. В поредицата “Песен без граници” зрителите вече станаха свидетели на вълненията и емоциите на родните изпълнители при срещите с нашите сънародници в Европа и САЩ, а сега “Картини от света” ни пренасят отново в чужбина, за да се насладим на гледките, които също оставят спомен у всеки пътешественик. Музикалните импресии са заснети от мениджъра на телевизия “Планета” – д-р Хари Янакиев и до известна степен отразяват впечатленията и личните му пристрастия.
Така, с песните на Райна отново се връщаме в Америка в дните на нейното лятно Американско турне.

Малина и “При теб ми е сърцето” ни отвеждат до Милано, Генуа и Средиземноморското крайбрежие.

Мелодията на “Ако бях заменима” в изпълнение на Мария вдъхнови екипа на “Планета” да ни пренесе във Френските Алпи, в едно малко селце - Танд, в което времето сякаш е спряло, а красивите природни гледки не спират да радват очите ни.

Заедно с Преслава ще се отдадем на едно “Дяволско желание”, в което лукс и емоции са събрани на едно място – Монако и неговите многобройни яхти.

Всяка пролет улиците на Монако и Монте Карло се превръщат в писта на Monaco Grand Prix, а музикален домакин в тази разходка е Галин с неговата “Готина кола”. Заедно се пренасяме в залите на музея за старинни автомобили и частната колекция от ретро коли на принц Рение III.

КАТЕГОРИИ