Започна финалното гласуване за Годишните музикални награди - 2015

Започна финалното гласуване за Годишните музикални награди - 2015

След близо месец и половина предварително гласуване в два кръга, ето че са готови и официалните номинации за разпределяне на статуетките в Годишните музикални награди на телевизия “Планета” за 2015 г. Започва финалния кръг на гласуването в 15 категории. Най-добрите хитове, видеоклипове и изпълнители за 2015 година вече са номинирани и очакват отново подкрепата на феновете.
До 29 февруари 2016 г. меломаните могат да изберат своя фаворит във всяка категория като посочат по един изпълнител, песен или видеоклип. Във финалния кръг на Годишните музикални награди на телевизия “Планета” – 2015 може да се гласува и от официалните интернет страници на медийните партньори на събитието – Радио “Веселина” и Signal.bg.
Освен в тези 15 категории, ще бъдат връчени и още няколко награди, сред които за “Албум” и “Фолклорен албум” на 2015-та, както и за най-гледан видеоклип и видеосензация на годината в официалния канал на телевизия “Планета” в YouTube – PlanetaOfficial.
Престижните статуетки телевизия “Планета” ще връчи на победителите на специална VIP церемония, на 2 март 2016 г. в бляскавата обстановка на зала EFE - Hotel Marinela в София.
За 14-ти Годишни музикални награди на телевизия “Планета” за 2015 година може да гласувате тук.

КАТЕГОРИИ