Защо февруари е специален за Ивета Костова

Защо февруари е специален за Ивета Костова

Най-краткият месец е изпълнен с празници и много положителни емоции за Ивета Костова. Певицата е рожденичка на 8-ми февруари, а на 6-ти – ще се състои нейният първи фен клуб. Мястото на срещата е в музикалния магазин на “Пайнер” в София от 15.00 часа. Броени дни преди събитието, изпълнителката гостува в предаването “Звездно“ и не крие, че e изключително щастлива, че е сбъднала мечтите си:

“Не съм предполагала в началото на миналата година, че ще имам собствена песен и видеоклип, и че ще имам толкова почитатели, смея да твърдя, вече и приятели, защото ние постоянно поддържаме връзка.“

Младата изпълнителка разказва, че девет години е във фондация “Енчо Кирязов”. Първо като лауреат две поредни години в област “Изкуство“, а после и като носител на Голямата награда.

“След това станах част от фондацията и благотворителните каузи, които има. Те са свързани с успеха на младите таланти. Тази година, по случай деветата “Нощ на звездите” направихме и авторска песен, където освен, че пея, помогнах и за написването на текста. Тя се казва “Звезден път” и ще я изпълним на живо в зала “Арена Армеец”. На 21 март Ви каня на концерта “Нощ на звездите”, за да се порадвате на невероятното шоу, което се случва всяка година.“

Ивета Костова разкрива, че в момента подготвя нова авторска песен на композитора Деян Асенов.

“Той е изключително талантлив и много млад. Смятам, че ще покажа нещо различно от първата ми песен. Мисля, че ще се хареса на младите хора и се надявам да донесе ново виждане за мен самата.”

КАТЕГОРИИ