“Завинаги“ на Емилия се очeртава като най-въздействащата балада на годината

“Завинаги“ на Емилия се очeртава като най-въздействащата балада на годината

Създадена в памет на една чиста и млада душа, без време напуснала този свят, баладата “Завинаги“ на Емилия от първо слушане грабна всички, които харесват българската музика. Това е песен, която прекрачва жанрови граници, преодолява разделението между феновете и е доказателство, че когато един проект е стойностен, той няма как да не развълнува хората. Оригиналният видеоклип напълно е в хармония с посланието и още повече допринася за въздействието върху зрителите.

Доказателство, че тази песен и клип докосват сърцата на меломаните е първата позиция на “Завинаги“ в секцията “Набиращи популярност“ в най-голямата мрежа за видеосподеляне YouTube. Красноречиви са и коментарите:

“Респект! Емилия свалям ти шапка, че продължи напред и направи тази тъжна балада, но истинска и тя ще остане във времето”, “Толкова болка има в тази песен, толкова истина и толкова музика, че думите са излишни...Уникален проект във всеки един аспект!”, “Още като чух първите 20 секунди разбрах, че това ще е баладата на годината. Емилия, продължавай в същия дух и само нагоре, не се предавай!“, “Една песен, изпята с много голямо чувство, която ще остане във времето! Адмирации и бъди силна...”, това са само част от споделените мнения.


Самата певица не скри болката, която е изпитала през последните месеци. Тя призна:

“За мен тази песен е повече от специална и беше тежко докато работихме по нея… И винаги ще бъде част от моя действителен живот! Знам, че има много хора, които имат същата съдба и дано слушайки тази песен, сълзите омекотят болката им. Докато имаме сълзи в очите, все още сме хора и все още имаме сърца“.

фотограф: Светослав Кюрчийски

КАТЕГОРИИ