“Зависима” е новата песен на Джена

“Зависима” е новата песен на Джена

В първия учебен ден Джена зарадва своите почитатели с най-новия си видеоклип “Зависима”. Песента следва концепцията, бърза мелодия и драматичен текст, с която изпълнителката се наложи през годините и спечели сърцата на меломаните с хитове като “Моли се да не почна”, “Да ти се доказвам”, “Да видя какво е”. Точно в тези текстове почитателите на Джена най-много се припознават и затова се превръщат в толкова харесвани.

Буквално минути след официалната премиера на “Зависима” в официалния канал Planeta Official в You Tube, новото парче на Джена вече е любимо. Като че ли най-много грабва фразата:

“Ако потъвам, знам, ти ще ме извадиш, само за да можеш, лично да ме удавиш.”


Текстът на “Зависима” е типичен за колаборацията Джена - Мариета Ангелова, който и този път уцелва право в десятката. Автор на музиката е самата певица, а за аранжимента се погрижи Сашо Сашов.

Видеоклипът е заснет с екипа на режисьора Ивайло Спасов, с който Джена работи по последните си проекти. Естествено, за сценичния си грим певицата отново се довери на Борислав Соколов - Бони, прическите са дело на Николай Стоянов, а стайлингът е на Михаела - Мижел. 

Още тази вечер песента “Зависима” ще има и своята премиера пред публика в София, където Джена е специален гост в един от хитовите нощни клубове.

КАТЕГОРИИ