Здравко Мандаджиев стана баща за втори път

Здравко Мандаджиев стана баща за втори път

“Днес точно в 10.19ч. моята съпруга ме дари с най-голямото щастие, да стана за втори път горд баща! Роди ни се прекрасен син! Добре дошъл, сине! Благодаря ти, Ради Мандаджиева“, разкри с вълнение преди броени минути Здравко Мандаджиев.

Певецът публикува в социалната мрежа и първа снимка на своя втори наследник, който се появи на бял свят с помощта на д-р Здравко Минев и Катя Павлова. Фолклорният изпълнител отправя специални благодарности към целия екип на АГ “Селена” в Пловдив и споделя първи емоции пред www.planeta.tv.

“Изключително съм развълнуван и много, много щастлив. Ради и малкият се чувстват много добре, а той е с перфектни мерки – тежи 3,650 кг и е висок 51 см. Всички очаквахме появата на бебето с много трепет, особено големият ни син, Димитър. Надявам се, че съвсем скоро всички ще сме заедно вкъщи и ще споделим най-хубавите и специални емоции в навечерието  Коледните и Новогодишни празници“.

Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят появата на новия член в семейството на Здравко и Ради Мандажиеви с пожелания за здраве, щастие и много късмет!

КАТЕГОРИИ