Здравко Мандаджиев покани Петя Панева в дует

Здравко Мандаджиев покани Петя Панева в дует

Голямата изненада, за която Здравко Мандаджиев отдавна подготвяше своята публика вече е факт. Песента е със заглавие “Севдице”, а специален гост изпълнител в нея е Петя Панева. Призьорката от музикалното шоу “Гласът на България” пее в дует тази песен по музика на самия Здравко Мандаджиев и текст на Петя Панева. Аранжиментът отново е на Виктор Йорданов – Кардама, а режисьор на видеоклипа е Петър Картулев.

“Идеята за този дует беше моя, а избрах Петя Панева, защото тя е изпълнител, който когато запее няма човек да не затаи дъх и да слуша. С гласа си може да те пренесе в друго измерение…”, откровен е Здравко Мандаджиев и допълва: “Първо мислихме за някоя популярна народна песен, но решихме да бъде наистина нещо различно и запомнящо се. Една вечер вкъщи на пианото създадох мелодията, Петя я хареса и написа текста, и ето че стана прекрасна песен.”

2
В края на годината всеки човек прави своята равносметка. За Здравко Мандаджиев 2023-та е била година, изпълнена с много работа и хубави моменти, с много срещи с почитателите на фолклора и нови песни, с които ги е зарадвал. Затова за Новата 2024-та той си пожелава:

“Пожелавам си Новата година да ми донесе същото – много ангажименти и време за емоции. Още в началото на 2024 г. ще издам нов албум който почти е готов. На финала са и няколко нови видеоклипа, които ще представя в телевизия Planeta Folk HD. Вече имам и няколко покани за концерти в чужбина и не само… Обичам си работата, срещите с моите почитатели, така че ще работя на макс.”, категоричен е Здравко Мандаджиев, но не крие: “Най-вече искам да имам здраве аз и моето семейство. И нека 2024 година да бъде една спокойна и добра Нова година!”

На Коледа Здравко Мандаджиев ще радва с песните си гостите в СПА-столицата на Балканите – Велинград. Макар и сам той няма да пропусне да представи пред публика и новия си дует с Петя Панева “Севдице”.

КАТЕГОРИИ